Känslas Hållbarhetsarbete
Hos oss är hållbarhet en självklarhet.
Vi strävar efter att minimera vårt avtryck och arbetar kontinuerligt med att skapa menyer som respekterar miljön och också erbjuder våra gäster en minnesvärd och smakrik upplevelse.
Vi använder hela råvaran och tar tillvara på så mycket det bara går av våra ingredienser för att minska matsvinnet och dessutom ger våra gäster kreativa och hållbara måltider.
På detta vis så säkerställer vi att det inte slösas på naturens resurser.

Vårt arbete med lokala producenter och bönder stärker också hållbarheten i vår verksamhet då vi minskar transportsträckor och dessutom stöttar lokala jordbruk och producenter. Ett samarbete med våra lokala producenter gör att vi har möjlihet att säkerställa kvaliteten på råvarorna samtidigt som vi också bidrar till den lokala ekonomin.
.jpeg)
När det kommer till vårt vinutbud så har vi valt att enbart välja viner från Europa för att få kortare leveransavstånd och minimera transportens miljöpåverkan.
Vinerna vi serverar är utvalda för dess kvalitet och sin hållbara produktion, vilket gör att varje glas som konsumeras bidrar till vår strategi för hållbarhet.
Utöver arbetet med råvaran så källsorteras självklart avfallet som blir.
Genom vår arbete med hållbarhet så hoppas vi kunna erbjuda en middagsupplevelse som både är god för miljön och våra gäster.
.jpeg)